New Automation Technology

Beckhoff implementerer åbne automationssystemer baseret på PC Control teknologi. Produktudvalget omfatter Industri PC’er, I/O og Fieldbus Komponenter, Drive Teknologi og automationssoftware. Produkterne kan benyttes som enkeltkomponenter eller integreres i komplette kundetilpassede kontrolsystemer inden for alle industrier. Beckhoff-filosofien “Ny Automationsteknologi” står for universelle og åben kontrol- og automationsløsninger, der anvendes i utallige applikationer over hele verden. Applikationer der spænder fra CNC-kontrollerede værktøjsmaskiner til intelligent bygningsautomation.


Beckhoff Denmark

Beckhoff Automation er en global udbyder af PC baseret automations teknologi med fysisk tilstedeværelse i mere end 75 lande. Det danske datterselskab Beckhoff Automation ApS er placeret med hovedkontor i Kolding og salg og support kontorer i henholdsvis Solrød og Hobro. Beckhoff trænings centeret er placeret i Kolding hvor vi underviser vore kunder i TwinCAT automationssoftwaren.
Beckhoff Automation ApS varetager alt salg og support i Danmark, Færøerne, Grønland og Island. Vores kompetente medarbejdere står til rådighed for rådgivning for valg af automationsløsning, træning og uddannelse af programmører, samt support og opstartshjælp.

Beckhoff Automation

Hovedkvarter Verl, Tyskland

916 million € (+13 %)
Omsætning udvikling 2018
4,300
Medarbejder worldwide
38
Datterselskaber worldwide
22
Salg/tekniske kontorer Tyskland
mere end 75
Distributører worldwide
Omsætning udvikling 

Omsætning udvikling

Global tilstedeværelse på alle kontinenter
Global tilstedeværelse på alle kontinenter

De centrale afdelinger af Beckhoff, såsom udvikling, produktion, administration, distribution, markedsføring, support og service er placeret på Beckhoff Automation GmbH & Co. KG hovedkvarter i Verl, Tyskland. Hastigt voksende tilstedeværelse på det internationale marked finder sted gennem datterselskaber. Gennem hele verden samarbejde med partnere, er Beckhoff repræsenteret i mere end 75 lande.

PC-baseret kontrol teknologi
PC-baseret kontrol teknologi

Siden Beckhoffs start i 1980 har den konstante udvikling af innovative produkter og løsninger, der anvender PC-baseret kontrolteknologi dannet grundlaget for selskabets fortsatte succes. Mange af de standarder for automationsteknologi, der i dag tages for givet, blev oprindeligt udviklet af Beckhoff og markedsført med succes. Beckhoffs filosofi om PC Control samt opfindelsen af Lightbus-systemet, Bus Terminalerne og TwinCAT automationssoftware er epokegørende inden for automationsteknologien og er blevet anerkendt som effektive alternativer til traditionel kontrolteknologi. EtherCAT – den realtidsbaserede Ethernet-løsning – muliggør fremsynet high-performance teknologi for en ny generation af førende kontrolkoncepter.