IPC, I/O, Motion and Automation

Beckhoff implementerer åbne automationssystemer baseret på PC Control teknologi. Produktudvalget omfatter Industri PC’er, I/O og Fieldbus Komponenter, Drive Teknologi og automationssoftware.

 

 
Beckhoff | The IPC Company
The IPC Company

Beckhoff leverer den rigtige industri PC til enhver applikation. Kombinationen af højkvalitetskomponenter baseret på åbne standarder og en solid konstruktion betyder, at industri PC’erne er perfekt udstyret til at dække alle autorisationskrav. Embedded PC’er muliggør modulær IPC teknologi i miniatureformat til DIN-skinne montage. Ud over deres anvendelse inden for automation er Beckhoffs industri-PC’er også ideelle til andre opgaver, som kræver pålidelig og robust PC teknologi.

 
Beckhoff | The I/O Company
The I/O Company

Beckhoff har den rette teknologi til ethvert signal og hver feltbus. Beckhoff leverer et komplet sortiment af Fieldbus Komponenter til alle almindelige I / O'er og feltbussystemer. Med busklemmerne i beskyttelsesklasse IP 20, og Fieldbus Box moduler i IP 67, et komplet sortiment er tilgængelig for alle vigtige signaltyper og feltbussystemer. Ud over traditionelle bussystemer, Beckhoff tilbyder en komplet EtherCAT I/O-område for den hurtigt Ethernet fieldbus baseret på EtherCAT-klemmer, EtherCAT Box og EtherCAT Plug-in moduler.

 
Beckhoff | The Motion Company
The Motion Company

I kombination med Motion Control løsninger, som TwinCAT automation software, Beckhoff Drive Technology repræsenterer en avanceret og komplet drivsystem. PC-baserede styringsteknik fra Beckhoff er ideel for enlige og flere akse positionering opgaver med meget dynamiske krav. Den AX5000 Servo Drive serien og AX8000 multi-akse servo system med høj ydeevne EtherCAT-system kommunikation giver maksimal ydelse og dynamik. Servomotorer med ét kabel Technology, som kombinerer kraft og feedback-system i en standard motorkabel, reducere materiale og idriftsættelse omkostninger. Drivsystemet XTS (eXtended Transport System) erstatter klassiske mekaniske systemer med innovative mekatronik. Det giver individuelle produkt transportopgaver med en kontinuerlig strøm af materiale.

 
Beckhoff | The Automation Company
The Automation Company

Beckhoff tilbyder omfattende systemløsninger på forskellige niveauer til alle områder inden for automation. Beckhoffs kontrolteknologi spænder fra high-performance Industri PC’er til mini PLC’er – og kan tilpasses præcist til den pågældende applikation. TwinCAT automationssoftware integrerer realtidskontrol med PLC-, NC- og CNC-funktioner i en enkelt pakke. Alle Beckhoffs controllers er programmeret til at bruge TwinCAT i overensstemmelse med den globalt anerkendte IEC 61131-3 programmeringsstandard.